Προϊoντα γης

Αμύγδαλα βιολογικής καλλιέργειας σε μορφή ψίχας.

Κρασί από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, Cabernet Sauvignon 90% και Merlot 10%, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια, σε αεροστεγή συσκευασία ασκού 5 lt, 10 lt, και 20 lt (φετινό)

Κρασί από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας, 2009, 2010, 2011 και 2012, Cabernet Sauvignon 90% και Merlot 10%, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια, σε συσκευασία γυάλινης φιάλης 750 ml με μεγάλη εξέλιξη και δυνατότητα μεγάλης παλαίωσης, μέσω μικροοξυγόνωσης από τον φελλό.

Ξίδι φτιαγμένο από τα κορφάδια της βιολογικά καλλιεργημένης ποικιλίας Cabernet Sauvignon του κτήματος παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια.

Ξίδι τύπου Βαλσάμικο  (το αρχαιοελληνικό γλυκόξιδο) σε συσκευασία 500ml φτιαγμένο με συμπυκνωμένο μούστο της βιολογικά καλλιεργημένης ποικιλίας Cabernet Sauvignon του κτήματος, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή καραμέλας, παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια.

Σάλτσα τομάτας από τις καλοκαιρινές τομάτες του κτήματος (παραδοσιακοί σπόροι).

Μαρμελάδες, κομπόστες, γλυκά του κουταλιού από τα φρούτα του κτήματος : ροδάκινα, αχλάδια, βερίκοκα κλπ.

Βότανα και αρωματικά : λουΐζα, φασκόμηλο, μελισσόχορτο, δυόσμος, αψιθιά, εστραγκόν, βασιλικός, ζαρμπούνι, θυμάρι, δενδρολίβανο, δάφνη, gigo biloba, τίλιο (φλαμούρι) κλπ.

 

Χειροτεχνηματα     

πολλά και διάφορα (κάποια φαίνονται στις σχετικές εικόνες)

 

 

Info

Το κτήμα συμμετέχει σε ομάδες ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών, στηρίζοντας μια εναλλακτική προσέγγιση